Naših 5 minuta

Mi smo mlada kreativna agencija ispunjena ljubavlju okrenuta ka realizaciji savršenih internet rešenja. Osnovani 2013. godine, odrasli smo u ozbiljnu ekipu koja ima čast da sarađuje sa klijentima ne samo iz Srbije, već i sa inostranim, koji dolaze iz Italije, Turske, Crne Gore i Bosne. U New Age-u imamo visoko iskustvo u svim sferama digitalnog marketinga. Sa preko 70 projekata pod našim okriljem, mi ne predstavljamo samo developere i dizajnere, već smo i konzumente proizvoda naših partnera, partnere konferencija i vlasnike startapa. Ne trudimo se da napravimo veb sajt koji će samo da izgleda lepo, mi se brinemo za kreiranje uspešnih internet rešenja koja vraćaju vaš uložen novac u što kraćem roku. Mi činimo vaše ambicije ostvarivim, kreiranjem održive online strategije i realizujemo projekte koji obezbeđuju ostvarivanje ovih ambicija. I ne zaustavljamo se ovde, u New Age-u verujemo da prateći najnovije trendove i najnovije tehnologije razumemo potrebe koje nudimo kao visoko kvalitetne predloge. Naš cilj je da pružimo relevantna i efikasna online rešenja vašoj kompaniji i istovremeno pomognemo u realizaciji vaših ciljeva.

 • a man with a mustache

  < 3

  SF i klabing

  Vlada R. Koncept developer

  Vladimir je zaljubljen u marketing, onaj u digitalnom okruženju, i tako već 20 godina. Ljubitelj je elektronske i latino muzike, ali ne pleše. On đuska na festivalima do početka after-a. Čak je i trener, ali ga to nije omelo da igra video igre i postane osnivač konferencije iRevolucija

  vlada@newage.rs
 • a woman

  Kida

  Dizajn i Arhitekturu

  Marija M. DizajnerKA & community manager(KA)

  Ona ne voli da kampuje ali voli festvale. Smatra da može da radi noću zbog pojačane kreativnosti, ali je procedure sistema teraju da ustaje u 8., doduše vrlo retko! Ona je primer da posao može biti pravovremeno obavljen iako rado menja noć za dan!

  mara@newage.rs
 • man

  Razvaljuje

  Bubanj i programiranje

  Nenad N. Veb developer

  Nenad je po zanimanju veb developer, ali je po opredeljenju navijač Partizana. Nenadov kod je čist i brz kao špic Partizana koji trči i daje gol u 90 minutu za ulazak u Ligu Šampiona!

  nenad@newage.rs

8 ZATO raditi sa nama

Izdvojili smo 8 ključnih odgovora za koje često dobijamo upite. Ako u ovom odeljku ne pronađete ono što vas zanima, pošaljite nam upit putem mail-a a mi ćemo odgvoriti u rekordnom roku.

Zato što smo agencija sa golemim iskustvom, kreativni a istovremeno odgovorni, zato što gajimo multidisciplinarni pristup u svakom procesu našeg rada, zato što slušamo partnere i dobro razumemo njihove ciljeve, zato što jednom rečju – KIDAMO!

Uvek zavisi od vašeg posla. Primera radi, pojedine koncepte kreiramo „from scratch“ dok pojedine realizujemo u hodu. Dakle, osnovnu verziju kreiramo za 5 radih dana i ona je često dovoljna za nastup srednjih biznisa. Najveći kapacitet posvećujemo kompanijama koje imaju snažnu potrebu za poslovanjem putem interneta, te period izrade strategije može biti od 22 radna dana pa do 40!

Razvoj veb sajta zahteva kvalitetnu organizaciju rada svakog procesa u njemu. Princip na kom temeljimo izradu sajta je precizno definisan rok i jasno delegiranje odgovornosti svih onih koji utiču na razvoj primarnog kanala komunikacije svakog entiteta.

Prvo, mi smo zadovoljni tek kada ste vi zadovoljni; drugo, naša ponuda je unikatna, uvek, i, može se sastojati od jedne, dve ili više kombinovanih, ili pak partnerskom saradnjom kroz široku lepezu usluga odgovarajućih vašim mogućnostima; treće, do sada smo imali samo zadovoljne klijente kojima se uvek opravdao povaraćaj uloženog, pokazavši visoke rezultate. Znači, naša rešenja su unikatna, a cena odgovarajuća vašim potrebama.

Visok rezultat! Ako smo fokusirani na prodaju, onda je to prodaja, ako gradimo prisustvo brenda na društvenim mrežama, onda jurimo za visokim oglasnim dosegom itd.

Da. Upravo tako, osim što realizujemo niz usluga naša agencija je umrežena sa mnogim pojedincima, firmama i organizacijama koje vam mogu biti od koristi. Naše preporuke su teške, ali čvrsto garantujemo za one sa kojima sarađujemo.

Onu koja BAŠ odgovara vašem biznisu. To je način na koji ističemo svoj kvalitet. Prilagodićemo naše usluge onom modelu koji će najviše doprineti da vaš biznis procveta i na internetu.

Bravo, znači da smo postigli ono što smo želeli. Možete da svratite kod nas, mi kod vas ili da se nađemo na kafi, ma kao da je to bitno. Bitno je ono o čemu ćemo razgovarati. Prva kafa je na naš račun, druga je radna dok treću zajedno dočekujemo sa osmehom na licu.